Servicii de realizare,gazduire si mentenata a website-ului R.A.E.D.P.P.

  • Bids0
  • Buget 1,761.44EUR
  • Average Bid 0.00EUR

Postat in

Activ - 2 luni left

Descrierea proiectului

Tip anuntCumparari directe

Tip contractServicii

Denumirea achizitieServicii de realizare,gazduire si mentenata a website-ului R.A.E.D.P.P.

CPV72413000-8-Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web) (Rev.2)

Descrierea contractuluiServiciile constau in : A) Realizare website-ul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public si Privat B) Gazduire Web C) Mentenanta Website .Serviciile vor fi prestate in conformitate cu descrierea tehnica publicata pe site-ul RAEDPP la adresa http://www.raedpp-constanta.ro/anunturi.html .Informatiile prezentate in Descrierea Tehnica sunt orientative, ofertantii pot veni si cu alte propuneri in conformitate cu necesitatile noastre.

Valoarea estimata fara TVA8100.00 RON

Conditii contractServiciile vor fi executate in baza unui contract. Valoarea totala esitmata este de 8100.00 Lei si este defalcata astfel : – Realizare website – 4500 Lei fara TVA – Gazduire web – 50 de lei fara TVA/ luna – ( pentru 12 luni) – Mentenanta website – 250 lei Fara TVA/ luna ( pentru 12 luni) Plata va fi efectuata in lei prin O.P. in max. 30 de zile de la inregistrarea facturii la sediul RAEDPP.

Conditii participareOferta va fi depusa fizic la sediul R.A.E.D.P.P. Constanta, bd. Tomis nr. 101, sau electronic pe mail la adresa : edpp.ra@gmail.com pana la data de 04.09.2017. La intocmirea ofertei, se vor avea in vedere toate detaliile din Descrierierea Tehnica publicata pe site-ul RAEDPP la adresa http://www.raedpp-constanta.ro/anunturi.html. Deasemenea ofertantii vor transmite la adresa: edpp.ra@gmail.com, website-uri /proiecte de prezentare din portofoliul companiei. Ofertantul declarat castigator va publica la solicitarea autoritatii contractante un catalog in SEAP. Denumirea catalogului va face obligatoriu referire la numele si numarul prezentului anunt publicitar. Ex: „Servicii de realizare,gazduire si mentenata website-ul R.A.E.D.P.P. confrom anunt nr ….din data…..”.

Criterii adjudecareAutoritatea contractanta va selecta oferta cu pretul cel mai scazut care respecta cerintele din Descrierea tehnica . Va fi ofertata atat valoarea totala a serviciilor cat si defalcat pretul/ luna pentru – Mentenanta, Gazduire website si pretul pentru realizarea website-ului. Autoritatea contractanta nu este obligata sa accepte ofertele depuse.

Termen limita primire oferte04.09.2017

Employer Information

6 project(s) posted hire 0 freelancers
Membru din:august 24, 2017
Ofertare EXPERT (0)

Inca nu ai primit oferte.