Despre platforma

Platforma caut-expert.ro isi propune conectarea celor care au nevoie de un serviciu cu experti.

Ai nevoie de un expert IT, evaluator, traducator, expert topo, arhitect si in general expert intr-un anumit domeniu? Vrei sa economisti timp si sa gasesti expertul/liber-profesionistul care poate indeplini proiectul sau serviciul tau cu costuri scazute si intr-un timp scurt? Intra si fa-ti cont pe caut-expert.ro, acum!

Suntem o echipa de tineri liber-profesionisti care ne-am lovit de greutatile pe care le intampina liber-profesionistii zilnic. Tocmai de aceea am decis sa ne mobilizam si sa creem platforma caut-expert.ro. Sugestiile si propunerile voastre sunt binevenite!

Scopul principal al asociatiei PRO-TIC este iniţierea şi desfăşurarea de proiecte în domeniul formarii deprinderilor TIC pentru persoane tinere, persoane care se confruntă cu dificultăţi de intrare pe piaţa muncii pentru un program fix de 8-10 ore. Tot mai multi tineri ai generatiei Y si Z doresc sa lucreze intr-un regim flexibil, preferand colaborarea cu firmele intr-un regim de colaborare „per proiect”.

Avantajele utilizarii platformei de catre companii sau persoane fizice:

  1. prețuri mai mici pentru serviciile contractate (care în condiții de concurență între experți vor fi mai reduse),
  2. de un timp scurt de realizare a lucrării (tot datorită concurenței și unei mai bune distribuții ale lucrărilor între experți)
  3. calitatea lucrării efectuate crește în conditiile în care experții sunt constienți că vor primi un calificativ, (rating) la fel ca la BOOKING, de care va depinde ulterior dacă vor mai primi sau nu proiecte.

Avantajele utilizarii platformei de catre experti/ liber-profesionisti:

  1. promovarea expertului si posibilitatea de a castiga clienti noi
  2. scaderea considerabila a riscului de neplata in cazul realizarii serviciilor

Increderea intre utilizatori este foarte importanta pentru noi de aceea vrem sa creem toate premisele pentru tranzactii in siguranta!

 

Asteptam feedback-ul tau si eventuale propuneri/sugestii/sesizari pe adresa office@caut-expert.ro

 

Ec. Ilie Banu- fondator caut-expert.ro