Despre platforma caut-expert.ro

Asociatia SMARTIC a dezvoltat si va administra activitatea platformei prin care ne propunem sa conectam experti/liber-profesionisti cu cei care sunt in cautarea unui expert.

Asociatia isi propune sa dezvolte parteneriate solide cu organizatii profesionale (deschise catre nou si care doresc sa-si ajute membrii), organizatii de reglementare a profesiilor liberale, mediul de afaceri, etc.

Suntem o echipa tanara, o parte liber-profesionisti, care ne-am lovit noi insine de greutatile pe care le intampina freelanceri zilnic in Romania. Deoarece inca nu avem o cultura a antreprenoriatului si a profesiei de freelancer/liber-profesionist startul nu este usor.
Tocmai de aceea am decis sa ne mobilizam si sa creem platforma www.caut-expert.ro.  Platforma isi propune sa contribuie la insertia tinerilor pe piata muncii prin proiecte part-time,flexibile. Vor exista si mici cotizatii de la membrii platformei pentru a ne putea sustine activitatea si a sprijini cat mai multi tineri romani. Sugestiile si propunerile voastre sunt binevenite!

Scopul principal al asociatiei SMARTIC este initierea si desfasurarea de proiecte in domeniul formarii deprinderilor TIC pentru persoanele tinere sau persoane care nu pot avea un job full-time (persoane care se confrunta cu dificultati de intrare pe piata muncii pentru un program fix de 8-10 ore), dar si persoane cu handicap. In plus, tot mai multi tineri ai generatiei Y si Z doresc sa lucreze intr-un regim flexibil, preferand colaborarea in regim flexibil (de freelance) sau colaborarea pe proiecte.

Platforma caut-expert.ro isi propune conectarea celor care au nevoie de un serviciu cu experti.

Ai nevoie de un asistent virtual (care poate fi si student), expert IT, evaluator, traducator, expert topo, etc. si in general expert intr-un anumit domeniu? Vrei sa economisti timp si sa gasesti expertul/liber-profesionistul care poate indeplini proiectul sau serviciul tau cu costuri scazute si intr-un timp scurt? Intra si fa-ti cont pe caut-expert.ro, acum!

Avantajele utilizarii platformei de catre companii sau persoane fizice:

  1. preturi mai mici pentru serviciile contractate (care in conditii de concurenta intre experti vor fi mai reduse),
  2. de un timp scurt de realizare a lucrarii (tot datorită concurentei sporite si unei mai bune distributii ale lucrarilor intre experti). De exemplu, exista numeroase situatii in care anumiti experti au foarte multe lucrari datorita unui marketing adecvat (dar neavand timp fac rabat la calitate), iar alti experti care nu sunt familiari cu promovarea propriilor servicii nu au clienti sau au foarte putini
  3. calitatea lucrarii efectuate creste in conditiile in care expertii sunt constienti ca vor primi un calificativ (ce tine cont de promtitudine, interactiunea cu clientul, etc), la fel ca la BOOKING, de care va depinde ulterior daca vor mai primi sau nu proiecte.

Avantajele utilizarii platformei de catre experti/ liber-profesionisti:

  1. promovarea expertului si posibilitatea de a castiga clienti noi
  2. scaderea considerabila a riscului de neplata in cazul realizarii serviciilor

Increderea intre utilizatori este foarte importanta pentru noi de aceea vrem sa creem toate premisele pentru tranzactii in siguranta!

 

Asteptam feedback-ul tau si eventuale propuneri/sugestii/sesizari pe adresa office@caut-expert.ro

 Echipa de fondatori ai ASOCIATIEI SMARTIC